Szolgáltatások

Autó- és motor fóliázás

'Colorchange' (színváltoztató) fóliázás autóra és motorra.

A jármű kasztnijára színes fóliát helyezünk fel, ami védi a fényezést az enyhébb vegyszerektől, az UV sugárzástól és minimális mértékben a fizikai behatásoktól. Kizárólag prémium autófólia márkákkal dolgozunk a magas minőség és a legszebb végeredmény érdekében.

Különféle fényes vagy matt, selyem vagy gyöngyház, színváltós vagy irizáló színeink vannak széles választékban több márkától is.

Fóliázás esetén egyedi árajánlatot adunk minden járműre, mivel minden autó és motor teljesen eltérő méretekben és bonyolultság tekintetében is. A kapcsolatban feltüntetett elérhetőségek bármelyikén érdeklődj bártan!


Kavicsvédő fóliázás

Masszív védelem a kavicsok ellen átlátszó (vagy színes) Skyfol NANO 2.0 fóliával.

Akár a teljes kasztnira is kérhető átlátszó fóliázás, ami a színes fóliáktól eltérően egy sokkal vastagabb és masszívabb poliuretán anyag. Ebből a fóliából is létezik selyemfényű, matt és fényes kivitel, továbbá már megjelent a piacon pár alapszín is, hogy ne csak védelmi, hanem dekoráló funkciója is legyen.

Általában 3 szintet különböztetünk meg:

Első szekció: lökhárító, első sárvédők, tükrök, lámpák, motorháztető, tető eleje
Használati védelem: küszöbök, kilincsbelsők, hátsó lökhárító teteje (csomagtartó)
Teljes védelem: Az egész gépjármű fóliázásra kerül.


Fényszóró felújítás

Bemattolt vagy besárgult fényszórók felújítása a csiszolástól kezdve polírozáson át a védelemig.

Gyakori eset főleg 10 évnél idősebb autók esetében, hogy fényszóróik a használatból adódóan elkezdenek sárgulni vagy felületük matt hatású lesz. Ezeknek a lámpatesteknek a hatékonysága az éjszakai vezetésben jelentősen romlik, plusz műszakin is belekötnek.

A fényszóró burkolatáról először csiszolással eltávolítjuk a már tönkrement védőréteget. Ezután a lecsiszolt felületet polírozással több lépcsőben fényessé varázsoljuk. Az így elkészült lámpát kavicsvédelmi fóliával látjuk el, ami nem csak a besárgulástól védi, hanem a fizikai behatásoktól és kavicsoktól is.


Chrome delete fóliázás

A krómlécek, krómrácsok (akár emblémák) átfóliázása.

Manapság divatosabb a fényes lakk fekete léc, azonban sok autón még a mai napig krómozott léceket rácsokat használnak. Legyen szó emblémákról, rácsokról, ablakkeretekről, fóliázással könnyen feldobhatjuk az autót fényes vagy selyemfényű/szatén feketével, de akár bármelyik színes fóliával is kivitelezhető.

Könnyen varázsolhatunk ezzel az eljárással az elegáns limuzinokból egy sportfelszereltségű testvérére hasonlító darabot, ami által sokkal morcosabb és fiatalabb kinézetet kaphat autónk

Reklám és cégflotta készítés

Nyomtatott vagy vágott fóliával készült reklám, személy és tehergépjárművekre.

Minden cégnek vagy vállalkozónak szüksége van reklámra, hogy bővítse az ügyfélkörét. Vállaljuk nyomtatott dekorációk vagy vágott matricák készítését, amivel mindenféle információt, QR kódot, szolgáltatást vagy referenciaképeket lehet mutatni a nagyérdeműnek.

A tervezéstől a vágáson és nyomtatáson át a teljes kivitelezésig tudjuk vállalni a cégjelezést gond nélkül, akár különösen nagy méretben is. 

Cross matricázás

Cross versenymatricák tervezése, gyártása és kivitelezése.

A cross motorokon gyakran talált matricaszettek felhelyezési problémájával sokan szembesülnek. Az erre a célra használt matricák nagyon vastagok rendeltetésük miatt, így még a szakavatott embernek is sok esetben kihívást nyújtanak, amik ráadásul sok esetben félre is vannak szabva.

Vállaljuk akár hozott matricával is a telepítést, vagy akár egy teljesen egyedi dizájn készítését, hogy ne csak két sablon közül válogathass.

Polírozás

Egy jármű részleges vagy teljes polírozása.

Egy fényezés - pláne ha az nem egy garázsban tartott járműé - előbb utóbb megadja magát az UV sugárzásnak, és elkezd bemattulni. Az így károsodott lakkréteg helyrehozható, vagy legalábbis jelentősen szebbé tehető.

A polírozás egy több lépcsős folyamat, ami először a felület mikroszemcsés csiszolásával kezdődik, majd annak egyre kisebb szemcseméretekkel való kifényesítésével folytatódik, amit a végén egy konzerválás követ. Ezek lehetnek wax, kerámia vagy fólia.

Kerámiázás

Szélvédők vagy karosszéria védelme kerámiával.

Ugyan a közhiedelemmel ellentétben a kerámia a fizikai behatásoktól nem védi meg a fényezést, a legjobb felületkezelő megoldásról beszélünk ha tisztításról és hajszálkarcokról van szó. Egy 2-3 mikron vastagságú kerámia réteget kap a karosszéria vagy a szélvédő, ami a koszt és a vizet egyaránt taszítja, jelentősen növelve a jármű tisztíthatóságát és a fényét

Kizárólag kímélő anyagokat használunk, amit akár a nálunk elkészült fóliákon is lehet alkalmazni.

Grafikai munka

Arculat, logo, névjegykártya, nyomtatvány, szóróanyag és brossúra (stb.) tervezése és nyomtatása

Nem tudnánk reklámmal is foglalkozni, ha nem lenne egy profi grafikus is a csapatban. Ha van elképzelés, ha nincs, szívesen tervezünk meg akár teljes arculatot egy egész cégcsoportnak, vagy csak egy szimpla szórólapot egy hétvégi rendezvényről. A minőségi nagyfelbontású tervezési munkán felül a nyomtatás kivitelezésében is tudunk segíteni, hogy mindent egy helyen lehessen intézni. Természetesen igény esetén csak a nyomtatandó anyagot is tudjuk biztosítani, ha van már nyomdai partner.