Rólunk

A KobyDesign és a Koby's Wrap Garage egy két ágazatból álló vállalkozás pár.

Az egész sztori hobbi grafikából indult. Logo tervezéssel, plakátok kiadványok szerkesztésével foglalkoztam eleinte (Koby). Ahogy az idő telt egyre több alkalommal szembesültem olyan kéréssel, hogy a tervezett logot ablaküvegre vagy autó oldalára matricaként elkészítem-e. A fordulópontot egy agrár témájú autó jelentette... Sosem felejtem el azt az érzést amikor a jópofa díszként elképzelt méteres leveleket telepítés után botránkozva néztem, mivel a nyújtástól sok helyen kifehéredtek és tele volt buborékkal - ezek szerint nem is olyan egyszerű?!

Feladás helyett inkább a tanulást választottam. A tanulás során kiderült, hogy az anyagválasztás során már eleve halálraítélt projekt volt, amin a szabad ég alatt 40 fokos napsütésben történt telepítés nem igazán segített. Új fóliával tanulás után újra elkészítettem az autót, immár hibátlanul az összegyűjtött technikai ismeretek segítségével.

Ezt követően jött egy baráti megkeresés, aki az egész autóját szerette volna más színben látni. Az autó fóliázása közben sikerült eljutni 3 napra Sopronba Kiss Lajoshoz (Fespa World Wrap Masters győztes 2014), akinél elvégeztem a hivatalos telepítői tanfolyamot az Avery Dennison márka képviseletében. Certifikált telepítőként folytattam tovább az autót, aminek a végeredményével elégedettek is voltunk. Ezen a ponton nőtte ki magát a grafikai vállalkozás egy fóliázó műhellyé, ahova sorban gurultak be a jobbnál jobb autók az idő múlásával.

Innentől beszélünk Koby's Wrap Garage fantázianevű műhelyről. A munkák gyarapodásával sok alkalommal szükséges volt egy segítő kéz. Hawk érkezésével a Rólam rovat átalakult Rólunk rovattá. Grafikai alaptudása miatt a matrica ágazatot teljes egészében képes volt átvállalni, így növelve a műhely kapacitását. A jelenben ketten dolgozunk minden nap ügyelve a lehető legprofibb minőségű anyagok használatával a legjobb kivitelezésre.